Jedan on najvećih srpskih šmekera i najpoznatijih srpskih fudbalera Mateja Kežman odlučio je da gradsku vrevu i užurban način života napusti i da iz korena promeni mnoge navike. Pa je tako promenio i izgled u potpunosti. 

Jedna od prvih koraka koje je učinio jeste preseljenje u mirnije mesto, kao što je planina Kopaonik gde trenutno živi sa porodicom. Dok je drugi korak bio promena ličnog izgleda, pa je umesto uglađene bradice odlučio da pusti dužu.

Nedavno je baš na pomenutoj lokaciji kupio kuću, gde uživa u svakom trenutku provedenom sa bliskim ljudima. Kežman je na Kopaoniku, inače, provodio dosta svog slobodnog vremena, uglavnom zimi, jer je ljubitelj sportova na snegu, tako da je bez mnogo razmišljanja, u dogovoru sa svojom suprugom, navodno, odlučio da se trajno nastani na ovoj planini, sazaje Kurir.

"Mateja je stalno provodio zimske mesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini", otkrio je izvor.

Mateja Kežman je bio u braku sa Emilijom, sa kojom ima troje dece, a partnerka Marija Petković mu je rodila sina Filimona.

Izvor: Lepa&Srećna