Uskrs je najveći hrišćanski praznik koji svi hrišćanski vernici obeležavaju uz farbanje jaja i divnu dekoraciju, koja obiluje prazničnim zekama, raznim korpicama, cvećem, svećnjacima u boji i naravno bogatom trpezom.

Naše poznate dame su na kreativan način obeležile današnji dan, svako je na svoj način publici poželeo najlepše čestitke, a fotografije nisu oskudevale ni ovoga puta.

Ana Nikolić

Poznata pop pevačica je svoj uskršnji aranžman dekorisala veoma otmeno. Preovladavaju srebrne nijanse enterijera, kao i šarena jaja koju je, pretpostavljamo, bojila sa svojom ćerkicom Tarom.

 Ana Sević

Pevačica i voditeljka je ovoga puta izabrala da pozira pored klavira sa korpicom jaja, kao i na ljuljašci u predivnoj odevnoj kombinaciji. Ana ima dvoje dece i verujemo da će ovaj praznik provesti u krugu porodice.

Lea Kiš Jokić

Poznata voditeljka Lea je pokazala svoj raskošan dom, ali je i pozirala sa korpicom jaja u ruci. Kao i uvek voditeljka je imala predivnu toaletu i bila je veoma doterana.

 I Leina ćerka, Sara, je takođe uslikala kako izgleda paznik u njihovom domu. Fotografisala se sa korpicom u ruci i pokazala predivnu uskršnju haljinu i vitko telo.

Neda Ukraden

Pevačica je još na Veliki petak pokazala kako ukrašava praznična jaja, a sada je pokazala delić atmosfere iz svog porodičnog doma.

Sve popularne dame su imale samo najlepše želje i čestitke za sve građane.

Izvor: Lepa&Srećna