Zanosna turska glumica Džansu Dere osvojila je publiku u Srbiji kao Sila u istoimenoj seriji, Ejšan u Ezelu, a sada je gledamo u seriji Majka. Njena lepota inspiriše žene šitrom sveta, a o kosi vodi posebno računa jer je zahvaljujući njoj na reklamama zaradila više nego na ulogama koje su je proslavile, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MUŽ LEPE ASI OTVORENO O ŽENINOJ PREVARI: evo zašto se atraktivna turska glumica iznenada razvela (FOTO)

Turska lepotica ističe da je za njenu savršenu liniju zaslužno treniranje kik boksa, a kosu neguje prirodnim maskama po receptu svoje bake. Otkrivamo vam masku koju Džansu Dere koristi za hranjenje kose, a pomoći će svakoj ženi koja ima problema sa tankom i oštećenom kosom. 

Jedno žumace, čašica jakog crnog čaja, kašika bademovog ulja i dve kapi limuna dobro izmešati pa time namažite vlasi. Nakon 10-15 mnuta kosu operite šamponom.

Izvor: Lepa & srečna

JESENJA FRIZURA KOJU SVAKA ŽENA ŽELI DA KOPIRA: evo kako se ošišala lepa glumica Mila Kunis (FOTO)

Mila Kunis nije jedna od onih slavnih dama koje često menjaju izgled.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJLEPŠE KRATKE FRIZURE ZA JESEN 2017: evo zašto će svaka žena poželeti da skrati kosu (FOTO)

Baš zato je svaka njena transformacija velika, a pri poslednjoj poseti frizeru glumica je odrezala dobar deo svoje bujne, valovite kose. Izgleda da ni Mila nije mogla odoleti najpopularnijoj frizuri za jesen, pogotovo kad je znala da igra na sigurno jer ovaj look pristaje svima. Reč je o bob frizuri, na koju se u poslednje vreme odlučuje sve više slavnih dama

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI KAPUTI ZA JESEN 2017: ove modele kaputa treba da nosi svaka moderna žena u Srbiji (FOTO)

U trendu su sve dužne, od superkratkog boba do takozvanog loba (long bob), a Mila se odlučila na dužinu do ramena. Njen novi look na Instagramu je otkrio frizer slavnih Renato Camorra. Glumici nova frizura pristaje odlično i donela joj je pravo osveženje, a nežni talasi podarili su joj dašak starog holivudskog glamura.

Izvor:  index Rouge