Modna kreatorka Vera Vang je proslavila 71. rođendan 29. juna 2020. godine, a ova žena definitivno prkosi godinama i starenju, što je dokazala i najnovijim fotografijama na Instagramu.

Ova dama se oprostila od sedme decenije fotkama u sportskom izdanju - uskim Balenciaga helankama i kratkom topu, ističući svoju veoma vitku figuru i pokazujući da je daleko od "bake", iako ima dovoljno godina da to bude.

Vera se na slikama sakrila iza velikih avijatičarskih naočara, a pozirala je sa puštenom kosom i bez upadljive šminke na licu, naglašenog negovanog, mladalačkog tena.

View this post on Instagram

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

Ova kreatorka, najpoznatija po svojim raskošnim venčanicama, veoma je aktivna na Instagramu gde promoviše svoj rad, ali neretko se pohvali i svojim urbanim stilom, trendi izdanjima i vitkim telom.

Inače, očigledno je za sve zadužena dobra genetika, jer Vera tvrdi da ne voli vežbanje preterano te da praktikuje samo igranje golfa i s vremena na vreme vožnju bicikla.

View this post on Instagram

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on


Ona tvrdi da uglavnom jede zdravu hranu, ali i da ponekad pojede nešto poput čipsa i slatkiša.

 "Najviše volim da doručkujem omlet sa parčetom tosta i kriškom slanine, ručam pileću supu sa povrćem, a večeram kinesku hranu spremljenu kod kuće", rekla je jednom prilikom.

Kada su je pre svega par meseci pitali šta je tajna njene mladolikosti, dala je pomalo neobičan odgovor. "Rad, spavanje, votka i ne tako puno sunca", kratko je prokomentarisala.

Tekst: S.M.P.

Izvor: Blic