Prvi reket sveta Novak Đoković imao je zanimljiv susret na egzibicionom turniru "Babls", koji se održava u blizini Londona.

Nole je 25. juna 2019. godine odigrao prvi meč na travi i bio je jako uspešan. U dva seta savaldao je mladog Čileanca Kristijana Garina.

Nakon meča, prisetio se svog prethodnog nastupa na ovom zanimljivom turniru, ali i jedne navijačice kojoj je poklonio svoju majicu.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

"Imao sam neke momente bez majice ovde na Bublsu. Sećam se, bila je tu jedna mlada dama... Pre par dana sam video fotografiju od pre pet-šest godina. Ona je sedela ovde iza u prvom redu, ne znam da li je ona sada ovde... Eno je", oduševljeno je rekao Novak, na šta se voditeljka nadovezala:

"Ona te progoni!"

Novak se potom obratio svojoj vernoj navijačici:

"Mislio sam da ćete nositi moju majicu".

Navijačica je rekla da želi novi poklon od najboljeg tenisera sveta, ali Nole je poručio da ovaj put nema ništa od skidanja.

"Znaš, sad sam oženjen, otac sam. Moraću da zadržavam neke stvari privatno. Moramo da poštujemo moju suprugu, tako da ne mogu da skinem majicu i poklonim je. To je bio slučaj pre pet godina, ali bila je samo majica da se razumemo", rekao uz osmeh Novak.

Izvor: Kurir sport