Aleksandra Prijović se porodila u martu 2019. godine, a već je uspela da vrati liniju kao pre porođaja i da uskladi poslovne obaveze i obaveze oko majčinstva, piše Lepa & Srećna.

Da će Aleksandra da bude aktivna to smo znali i dok je bila trudna, jer joj i tada ništa nije bilo teško. Ona je sa povećim stomakom kao gošća pevala na koncertu svog kuma Ace Pejovića i oduševila sve.

A posle porođaja je rešila intezivno da radi na karijeri koju je zapostavila na neko vreme zbog trudnoće. Zato su na Instagramu osvanule najnovije fotografije u kojoj je pevačica rešila da se pokaže u najboljem izdanju i poruči svima da se vraća pevanju.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

PageBreak

Primećuje se da je Aleksandra odlučila da promeni stil, koji je malo izazovniji, a šminka je jača. Svakako pevačica izgleda dosta samopouzdano u neobičnoj crnoj haljini koja ima šlic na ramenu i butini.

Aleksandra je ovim izborom pokazala da voli da sledi efektno pravilo u kome ako otkrivate veći deo kože, nešto morate i da pokrijete. Tako je pevačica otkrila zategnute noge, dok je u gornjem delu zakopčana do grla, sem malog proreza na ramenu. Čak su i rukavi haljine dugački. Ovaj stil je savršen za dame koje vole zavodljiva izdanja.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Izvor: Lepa & Srećna