Aleksandra Prijović se sa mužem Filipom Živojinovićem 21. maja 2019. godine pojavila na rođendanu Stefana Živojinovića i sve šokirala svojom promenom, piše Lepa & Srećna. Pevačica je došla u elegantnoj ali ipak ležernoj kombinaciji, koje će mnoge dame rado iskopirati.

Za ovu priliku ona je odabrala uske farmerke, svilenu crnu bluzu sa čipkom oko grudi, crni sako sa srebrnim dugmadima i obula je najmodernije cipele koje se nose već sezonama unazad, a omiljene su Prvoj dami Francuske, Brižit Makron. Klasične crne salonke sa visokom štiklom i crna tašna zaokružile su ceo modni stil.

A promena koja je izazvala više pažnje nego crna modna kombinacija popularne pevačice, jeste njena nova frizura. Naime Aleksandra više nije crnka već je prešla u plavuše.

Ona je ofarbala kosu u svetlo smeđe i dosta je posvetlila plavim pramenovima i prošetala trend koji mnoge dame obožavaju. Sunce u kosi ili izgled kao da je kosa posvetlela od sunca, je svakog proleća i leta najveći hit u frizerskim salonima.

U galeriji pogledajte kako pevačica izgleda sa novom bojom kose!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Aleksandra Prijović je odlučila da ofarba kosu u drugačiju boju od one sa kojom smo navikli da je viđamo... Pogledajte kako pevačica sada izgleda!