Najlepša boja leta i apsolutni hit svih modnih magova za 2019. godinu - njeno veličanstvo - bela! Boja kojoj nisu odolele ni svekrva i snaja na vrhuncu popularnosti - Lepa Brena i Aleksandra Prijović, piše  Lepa & Srećna.

Za ovu modnu sezonu, kreatori preporučuju haljinu za sve prilike, ali prilika, figura i broj godina svakako diktiraju koji kroj ćete odabrati.

Tako se Brena odlučila za belu mantil-haljinu, nonšalantno raskopčanu ispod struka tako da se ispod nje vide uske bele farmerke. Oko stuka je vezala zlatni kaiš, a na glavu je stavila šik šešir u beloj boji. Diskretan detalj u boji je mala tašna u kajsija nijansi - odličan izbor za jedan sunčani dan, sa notom elegancije koja joj savršeno pristaje.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Aleksandra Prijović se odlučila za sasavim drugačiju kombinaciju. Njen izbor je pao na udobnu, kratku belu haljinu sa kratkim rukavima. Donji deo haljine se od stuka širi u A kroj, dok joj je dužina do kolena. Aleksandra je kosu vezala u rep i stavila moderne naočare sa okruglim okvirima, koji su poput crvenog karmina njenom stilu dale dozu glamura.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Zato ako želite da izgledate dovoljno ležerno, a u isto vreme elegantno i sofisticirano, modne kombinacije Lepe Brene i Aleksandre Prijović mogu da vam posluže kao inspiracija.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Izvor: Lepa & Srećna