Lepa Brena je poznata po tome da neguje svoj izgled i stil, tako da je uvek viđamo savršeno doteranu, piše Lepa & Srećna. Pevačica i dalje oduševljava svojim izgledom u šestoj deceniji, a njen stil mnoge dame rado kopiraju.

Lepa Brena je posetila glavni grad Španije, a povod je bio rođendan njenog dragog prijatelja. Ona se za tu svečanu zabavu posebno doterala i oduševila svoje obožavatelje. Mnogi su komentarisali da Brena izgleda nestvarno dobro.

Ukoliko imate neki svečani događaj na leto, ovo odelo je savršen izbor za dame koje neguju moderan i sofisticiran izgled. Lepa Brena je za svečani događaj u Madridu obukla belo odelo sa svilenim prugama. Ona je poput modernih devojki sa Instagrama odabrala dugački sako koji prekiva bokove i vezala ga srebrnim kaišem koji ističe struk i vizuelno sužava figuru.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

PageBreak

Ispod sakoa se nazire svilena bluza, dok su pantalone širokog kroja i lelujaju oko nogu poput suknje. Nešto mlađe dame ovakav sako mogu da kombinuju sa elegantnim bermudama poput modnih blogerki sa Instagrama. Lepa Brena je na glavu stavila šešir sa ružičastim perjem, a primećuje se da je ovaj šešir sličan onom koji je nosila na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Zato poput poznate pevačice odaberite dobar modni dodatak, koji će učiniti svaku kombinaciju interesantnom.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

I popularna pevačica Seka Aleksić je poput Brene obukla odelo sa pojasom oko sakoa i istakla struk. Prema modnim izborima među poznatim damama i modnim blogerkama možemo da zaključimo da će odela da budu najveći trend ovog leta, a evo kako da izgledate savršeno poput Lepe Brene.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Izvor: Lepa & Srećna