Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ĐORĐE BALAŠEVIĆ ČESTITAO SUPRUZI ROĐENDAN NEZABORAVNIM REČIMA: Olja puni 60 godina, čestitka rasplakala ceo Internet

"Neko krije godine, od nekog se godine kriju... " reči kojima je Đorđe Balašević čestitao svojoj ženi Oliveri rođendan dirnule su svakoga!

  Izvor: Foto: Marina Lopičić

Ljubavna i životna priča slavnog srpskog kantautora Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere oduvek je predmet interesovanja javnosti, piše Lepa & Srećna.

Ovaj par koji svi mi toliko volimo u braku je od 1981. godine i imaju troje dece  - najmlađeg sina Aleksu i ćerke Jovanu i Jelenu.

Jelena Balašević, poznata i pod nadimkom Beba danas je glumica i veoma aktivna na društvenim mrežama, a svi se obraduju kad objavi i poneki detalj iz života svojih popularnih roditelja.

Povezane vesti

Kraj aprila 2019. godine ostaće zapamćen i po poruci kojom je omiljeni pevač Đorđe Balašević čestitao supruzi Olji 60. rođendan a koji je Beba Balašević objavila na svom Fejsbuk profilu.

Ovo je priča o devojčici koja se utrkivala sa šlepovima na Begeju.

Leteo je kao leptir njen čuperak.

Utrkivala se sa ulicom, sa predrasudama, sa onima koji su ranije krenuli, utrkivala se sa zlobom, licemerjem, sa vetrovima koji su svima drugima duvali u leđa, samo njoj u lice, i nepokolebljivom lakoćom ih je ostavljala sve više za sobom.

Kad odmakneš onima koji te prate toliko da je više nevažno ko je drugi ili treći, onda ni ti više nisi Prvi nego si Usamljen.

Ali skoro smo se za trenutak mimoišli...

I tad su se njene bele zoknice utrkivale s mojim pogledom. Bilo je to dva dana pre njenog dvadesetog rođendana, poslednjeg na kom nisam bio. Jer, šta sam znao ja? I tad je bila još devojčica...

Danas je gledam kako se utrkuje sa vremenom, kako se sa ovim lošim godinama poigrava isto onako kako se, i kako će se opet, poigravati sa dobrim. I svi oni koje je ostavila decenijama za sobom, sad se zbunjeno osvrću pitajući se kojim čudom je po zvezdama u svojim očima sad odjednom toliko mlađa od njih.

Sve nas je obišla za čitav krug, otud to...

Sa vremenom treba znati, to je njen moto...

Pa...

Sretan ti rođendan, Moja Mila...

Još uvek si devojčica...

Neko krije godine, od nekog se godine kriju...

Među svima koji sa tobom čekaju ponoć, jedini ja nisam imao sreću da nasledim nešto od tebe. Ali sam imao sreću da te sretnem, i naučim nešto od tebe...

Drugi bi sve imalo smisao...

Znaš ti to...

Voli te tvoj Đorđe...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije