Kejt Midlton je propustila zabavu uoči rođenja bebe, 20. februara 2019. godine (popularni bejbi šauer), koja je posvećena trudnici Megan Markl, piše Glossy. Umesto da prisustvuje jetrvinoj zabavi, vojvotkinja od Kembridža odlučila je da otputuje u tajnosti na porodično skijanje.

Za to vreme, vojvotkinja od Saseksa (37), koja je u 7. mesecu trudnoće, odletela je iz Londona u Sjedinjene Američke Države u petak, kako bi proslavila sa svojim bliskim prijateljima.

Odmah je primećeno odsustvo njene jetrve Kejt, koja je pak izabrala da baš u to vreme otputuje sa suprugom Vilijamom i njihovo troje dece Džordžom, Šarlot i Luisom na skijanje.

Međutim, druge dame bliske Megan ispoštovale su njenu proslavu. Jedna od njih je i supruga Džordža Klunija, Amal Kluni, koja je uslikana u trenutku kada se vraćala u hotel u kome je odsela, nakon što je "bejbi šauer" održan.

Ipak, verujemo da su se Meganine gošće i ona sama lepo provele na proslavi, za koju se zna da je održana u luksuznom njujorškom penthausu.

Cena koju je kraljevska porodica morala da izdvoji za iznajmljivanje ovog prostora jeste vrtoglavih 75.000 dolara po noći!

Izvor: Glossy

LepaiSrecna Raskošan penthaus je zasenio zvanice i zabavu koje su bliske prijateljice Megan Markl priredile povodom rođenja Meganine i Harijeve bebe u aprilu...