Popularna voditeljka Nataša Pavlović često na Instagramu objavljuje modne kombinacije koje su mladalačke, a odlično pristaju damama koje vole sportske, ležerne i savršene kombinacije za svaki dan, piše Lepa & Srećna.

Ono što će mnoge moderne žene oduševiti jesu čizme koje je Nataša odabrala. U pitanju su crne, vojničke čizme koje su već dugo trend. U ovakvoj obući smo već imali prilike da vidimo Aleksandru Prijović, a i mnoge poznate blogerke.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

Pa i Nataša nije odolela trendu dubokih, kožnih čizama sa zanimljivim detaljem - nitnama. Ovakva obuće odoleva hladnoći i snegu i savršene su za proleće jer su odlična zaštita od kiše.

Ono što ove čizme čini popularnim jeste da lako možete da dopunite neobičnim detaljem, kao što je popularna voditeljka odabrala crveno krzno oko pertli. Zato se slobodno poigrajte sa praktičnim modelom ovakve obuće i učinite ih atraktivnijim uz zanimljive pertle od pliša, satena ili u vašoj omiljenoj boji.

Natašine cvetne pantalone i plava dukserica su istakli voditeljkin šarm, a mladalački stil i boje su najavili novu modnu sezonu koja je pred nama. Proleće polako kuca na vrata i zato slobodno odbacite tamne boje iz garderobe poput Praktične žene.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

Izvor: Lepa & Srećna