Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG LJUBAVI SAM SPREMNA SVAŠTA DA URADIM: da li je Marija Šerifović pronašla srodnu dušu? (INTERVJU + FOTO)

Marija Šerifović otkriva u kakvom je odnosu sa ocem, da li je zaljubljena i šta je spremna da uradi kad nekoga voli!

  Izvor: Foto: Vladimir Šporčić

Dok svake nedelje ocenjuje mlade pevače u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", pop pevačica Marija Šerifović dala je novi povod da se i o njenom radu još jednom sudi. Čim je puštena u etar, njena nova pesma "Jedanaest" za manje od 24 časa postigla je veliki uspeh i napravila milion pregleda, piše Glossy.

Nova poslovna pobeda bila je povod da pobednica Evrovizije u razgovoru za Glossy otvorili dušu i o detaljima iz privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ: Kako izgleda Marija Šerifović u kupaćem kostimu: pevačica se slikala na letovanju i zapalila Instagram (FOTO)

 Glossy: Jesu li najbolje pesme upravo ljubavne i balade?

Da li je sporijeg ili bržeg tempa, to nije toliko bitno ako je dobra. Drago mi je što ova pesma doživljava uspeh. Važno mi je da znam da postoje ljudi koji i dan-danas znaju šta je muzika i vole nešto što nije trend."

Glossy: Kako uspevate da svaki put napravite bolju pesmu od prethodne?

Možda me je krenulo. U tome i jeste razlika između mene i pojedinih kolega kojima je pristup prema poslu izuzetno jeftin, pa nema ničeg inteligentnog, da se snime drugačiji spotovi, da se urade drugačiji aranžmani. Sve je po jednom te istom šablonu. A publici je svega preko glave. Drago mi je što je moja nova pesma atipična, samo živi instrumenti."

Glossy: Kao da oduvek pevate samo o ljubavi i kao da u vašim pesmama provejava neka seta. Može li pevač da iznese pesmu tako iskreno ako i sam nije proživeo neku ljubavnu bol ili sreću?

Zavisi. Moje pesme su uglavnom takve da ja u te stihove verujem ili ubedim sebe da verujem."

Glossy: Zbog čega se u današnje vreme ne isplati snimati albume?

Hiperprodukcija je napravila veliki problem. Snimaju se pesme koje traju kao jogurt, otvoriš i posle deset dana više nema. Ovo sam rekla hipotetički. S druge strane, neko će u svoj album uložiti mnogo para i onda neće imati dovoljno vremena jer toliko sve brzo ide da neće svakoj pesmi moći da se posveti dovoljno. Meni je žao zbog toga, ali smatram da izvođači poput mene, pa i nekih kolega, treba publici da pruže album, pa makar svake druge ili treće godine."

Kliknite OVDE da pročitate sve o Marijinom ljubavnom životu!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije