Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle ostalo

Ko će biti Seka Aleksić u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor Katarina Pavlović
Autor Katarina Pavlović

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" prelazi u novu fazu! Polufinale nam donosi i fantastične nove imitacije, ali sa posebnim uzbuđenjem očekujemo Borisa Milivojevića u ulozi estradne zvezde Seke Aleksić!

Izvor: Foto: PROMO

U subotu 21. decembra 2013. godine u 21 čas i 5 minuta gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj epizodi koja ujedno predstavlja i polufinale šoua "Tvoje lice zvuči poznato"!

Takmičari popularnog šoua nemaju gotovo ni minut predaha! Iako umorni, učesnici priznaju da će biti tužni kada se sve ovo završi i zato daju poslednji atom snage da prirede spektakularnu završnicu.

Pored toga što žele da zabave publiku, ovaj put će imati i ozbiljnijih razloga da se pokažu s obzirom da ih čeka polufinalna emisija kada će biti izabrano pet finalista.

Gledaoci će moći da vide Gocu Tržan i Kneza kao Oliviju Njutn Džon i Džon Travoltu, Aleksa Jelić će se pojaviti kao jedan od najboljih šoumena današnjice Robi Vilijams, ali će svakako posebnu zabavu prirediti fantastični Boris Milivojević u ulozi pevačice Seke Aleksić!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...