Nova sezona serije "Žene sa Dedinja" počinje 13. aprila 2013. godine i emitovaće se subotom od 21.10 na TV Prva. Gledaoce očekuje uzbudljiv nastavak priče o Čarni, Klari, Valeriji i Alisi koja donosi nova uzbuđenja, preokrete i mešavinu žanrova – drame, komedije i trilera. 

Videćemo zašto Klarino buđenje iz kome komplikuje odnose četiri prijateljice, kako se Valerija snalazi u ulozi slobodne žene i da li će bivšeg muža i dalje držati na oku. Saznaćemo kako se Martin i Čarna ponašaju očekujući prinovu i na šta su sve spremni pojedini likovi da urade zarad novca i da li će Alisa uspeti da se promeni i postane uzorna majka.

Anđelka Prpić o svom liku u novim epizodama kaže ‚‚Kada Čarna ostane u drugom stanju, događa se nešto neverovatno!!! Ona postaje Čarna na kub i fizički i karakterno i temperamentom! Njena priroda i energija u saradnji sa trudnčkim hormonima ne daju joj mira i čine da njen život bude 100 na sat i u poodmakloj trudnoći... Ko će tim Ženama ući u trag... Verujte, biće dovoljno uzbudljivo i inovativno!”

Maja Noveljić nam nagoveštava događaje sa Valerijom: ‚‚Vaki će se u svom stilu nositi sa svim nedaćama. Iako će verovati i jaaaaaaaaaaaako se truditi da sebe stavi u prvi plan, bojim se da neće baš uspeti u tome. Neke lekcije koje je propustila da nauči na vreme, sada savladava na teži način. E, Vaki, Vaki...”.

Klara je preživela udarac ali na pitanje ko je to učinio, Irena Mičijević odgovara: “Naravno da je preživela jer je Klara kao bubašvaba - neuništiva, uporna i tvrdoglava. Klara zna ko je to učinio. A uskoro ćete saznati i vi”.

Lena Bogdanović otkriva da Alisa želi da se promeni ali i dodaje ”da li vuk menja ćud, ako promeni dlaku, hm...Pa to ćete otkriti u novoj sezoni.  Ukoliko ste nestrplijivi da dobijete odgovore na sva pitanja s kraja prethodne sezone- oni stižu! Ali, to nije kraj. Dobra vest je da nova uzbuđenja tek slede - uz stare dedinjske znance, tu su i novi zapleti, nova lica, stare i nove ljubavi, poneki razvod, novi poslovi, intrige i tajne...Ma, da li treba dalje da pričam?” kaže Lena.

Očigledno je da serija potvrđuje onu staru, sa ženama nije lako ali bez njih je još teže ili bar, ne tako uzbudljivo i zanimljivo. Gledaoci će svakako uživati uz dobro poznate junake ali I nove likove koji će začiniti živote dama iz visokog društva.

Glavne uloge u seriji igraju: Dragan Mićanović, Anđelka Prpić, Maja Noveljić, Irena Mičijević, Lena Bogdanović.