Osim slavom i ovećim bankovnim računom, mnogi muškarci iz sveta šou-biznisa mogu se pohvaliti i velikom porodicom.

Biti superstar često znači i biti plejboj, pa su se mnogi više puta ženili, neretko sa znatno mlađim ženama, tako da zajedno šetaju svoju dečicu i ‒ unučiće. Ovo su neki od najpoznatijih supertata.

PROČITAJTE VIŠE: NAJDUŽI BRAKOVI U HOLIVUDU: recept za srećan brak daju najveći glumci današnjice

Bivši fudbaler engleske reprezentacije i Mančester Junajteda, Dejvid Bekam, nedavno je proslavio 43. rođendan. Ima četvoro dece sa suprugom Viktorijom, što nije uobičajeno s poznatima koji se često venčavaju i razvode. Najstariji sin Romeo ima već 19 godina, a slede ga braća Bruklin (15) i Kruz (13). Veliku radost čitavoj porodici pre šest godina donelo je rođenje Harper (7), prave princeze među Bekam dečacima.

Ona je tatina mezimica, pa se na društvenim mrežama često može videti kako uživa u njegovom zagrljaju na putovanjima ili modnim revijama dok gledaju kreacije mame Viktorije. Dejvid uživa da provodi vreme s decom, pogotovo u kuhinji spremajući im omiljene đakonije. Iako im je tata fudbaler, dečaci ne vole samo loptu već i poziranje fotografima – bili su manekeni modne kuće Barberi.

Najpoznatiji britanski kuvar, Džejmi Oliver petostruki je tata. U braku sa Džuls koji traje već 17 godina, dobio je ćerke Popi (16), Dejzi (15) i Petl (9), i sinove Badija (7) i dvogodišnjeg Rivera.

Rođenje petog deteta obradovalo je mnogočlanu porodicu. Osim kuvanja zdravih obroka za svoju porodicu, Džejmi je uspeo da se izbori za uvođenje zdrave hrane po školama, a u Parlamentu je usvojen njegov predlog da se gazirana pića oporezuju.

KOJI GLUMAC JE SEDMOSTRUKI TATA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

Holivudski superstar i zavodnik Kevin Kostner (62) ima čak sedmoro dece. Iz prvog braka sa Sindi dobio je: Eni (34), Lili (32) i Džoa (30). Nakon razvoda otpočeo je vezu s Bridžet Runi i postao otac Lijama (22). Deset godina je živeo sam na ranču u Koloradu, a onda ga je osvojila devetnaest godina mlađa nemačka manekenka i dizajnerka Kristina Baumgartner. Rodila mu je sinove Kejdena (10) i Hejza (8) i ćerkicu Grejs (7).

PROČITAJTE VIŠE: IMA SE, MOŽE SE: oni se voze privatnim avionima, odmaraju na svojim ostrvima i krstare luksuznim jahtama

KO JE PRIMER PROBLEMATIČNOG OCA PROČITAJTE OVDE

PageBreak

Poznati glumac i komičar, Čarli Šin, otac je petoro dece. Srednjoškolska ljubav Paula Profit rodila mu je 1984. ćerku Kasandru, koja je takođe mama, učinivši Šina pre četiri godine ponosnim dedom male Lune.

PROČITAJTE VIŠE: POPULARNI SRPSKI GLUMAC MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIVA: Evo šta mi se najviše sviđa u Rusiji

U četvorogodišnjem braku s lepoticom Deniz Ričards dobio je ćerkice Sem i Lolu, a s glumicom Bruk Miler blizance Bobija i Maksa. Mediji su pisali da je Bruk imala problema sa alkoholom i kokainom, dok se Čarli bori sa sidom. Zbog svega toga starateljstvo nad blizancima privremeno je dobila njegova bivša žena Deniz, a onda i ujak mališana.

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna