Crnogorski glumac Momčilo Otašević pre gotovo deceniju počeo je aktivno da radi na hrvatskom tržištu, ni ne slutivši da će tokom tamošnjih angažmana upoznati ljubav svog života. Hrvatska glumica Jelena Perčin, koja je devet godina starija od glumca i iza sebe je imala jedan brak, i Momčilo upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka", koja je snimana 2013. godine, a potom su zajedno igrali i u telenoveli "Kud puklo da puklo".

"Jelenu sam upoznao na kastingu. Pitala je koje sam godište. Kada sam joj rekao da sam devedeseto, mislila je da se šalim. Pozvala me kasnije na kafu da pričamo o snimanju, radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao", ispričao je svojevremeno Momčilo za "Story.hr".

Među njima se najpre rodilo prijateljstvo, a potom i ljubav, koju najpre ni sami sebi nisu želeli da priznaju, o čemu je glumac takođe jednom prilikom govorio.

"To je izgledalo tako da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec-dva", rekao je Otašević ranije za Dnevnik.hr.

Godine 2018. vezu su krunisali brakom na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a iste godine rodila im se ćerka Maša.

"Presrećan sam u ovoj ulozi i oca i muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim", rekao je popularni glumac nakon svadbe i rođenja naslednice.

Par je 2020. godine dobio i drugo zajedničko dete, sina Jakšu, a Jelena iz prvog braka sa zagrebačkim preduzetnikom Kristijanom Babićem ima i ćerku Lotu.

"Naravno da ponekad bude ljubomore, najviše između Maše i Lote, jer Lota sada ima svoje planove i vizije. Sve je super kad joj se Maša uklapa u te planove i vizije. Ali, u principu, kad Mome nema i kada sama sam sa njih troje, Lota mi je veliki oslonac", rekla je Jelena svojevremeno za hrvatske medije.

Iako Momčilo važi za jednog od najpoželjnijih mladih glumaca u regionu, umetnik kaže da u njegovom i Jeleninom braku nema mesta za ljubomoru.

"Naravno da nije ljubomorna, a i nema tu ništa zbog čega bi neko mogao da bude ljubomoran", rekao je Otašević.

Još fotografija Momčilove supruge Jelene Perčin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/perjelka, Youtube / Printscreen / Zora dubrovačka Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna