Voditeljka Dragana Kosjerina uživa u ljubavi sa svojim izabranikom i ne krije je, a ispričala je šta joj se najviše dopada kod Bojana Perduva.

PROČITAJTE JOŠ: MODNA KRALJICA KEJT MIDLTON OPET U JAVNOSTI: farmerke i čizme koje će sve žene u Srbiji želeti! (FOTO)

Dragana Kosjerina je ludo zaljubljena u stomatologa Bojana Perduva, sa kojim je ovog leta bila na Malti, a upravo tada je objavila i prve zajedničke fotografije. Dragana je svom emotivnom partneru podrška u svemu.

Bojan Perduv je magistrirao stomatologiju u Beogradu, a ne voli preterano da se eksponira u javnosti. S druge strane, Dragana je javna ličnost i interesovanje za njen privatan život ne jenjava.

PRVE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE KAO I ČIME JE TO MLADI STOMATOLOG USPEO DA OSVOJI LEPU VODITELJKU POGLEDAJTE NA NAREDNOJ STRANICI!

PageBreak

Iako retko govori o ljubavi, Dragana je nedavno otkrila čime ju je to Bojan osvojio:

"To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije", poručila je kroz osmeh i dodala:

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE U TURSKOJ ŠOKIRANE! TURSKI GLUMAC ZAPROSIO LEPU BOGATAŠICU POSLE SAMO 2 MESECA VEZE: nećete verovati kakvu burnu ljubavnu prošlost ima zgodni Burak iz serije "1001 noć" (VIDEO + FOTO)

"Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenici da opstajemo",  rekla je ona.

Izvor: Kurir