Nije tajna da brojni fanovi turskih glumaca Elčin Sangu i Bariša Arduča, koji su na filmskom nebu zasijali u seriji "Zaljubljeni neženja", strastveno žele da njih dvoje i privatno budu par, piše Lepa & srećna

PROČITAJTE JOŠ: TURSKA GLUMICA SNIMA I ŽIVI NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU: ovo je muž lepe Nihan iz serije Beskrajna ljubav (FOTO)

Ali, avaj! Barš je, kaže, već nekoliko godina u srećnoj vezi sa glumicom i rediteljkom Gupse Ozaj, a Elčin je već šest godina sa izvesnim Junusom Ozdikenom, menadžerom u jednoj poznatoj firmi. I pomalo je ljuti što je svi povezuju sa kolegom Ardučem.

"Na ulici me svi pitaju za Bariša", požalila se nedavno u jednom intervjuu,"a čovek koji je deo mog života kao da ne postoji.  To me ljuti. Jer on je veoma privlačan, inteligentan i duhovit, osoba s kojom bih mogla da provedem život".  

Da li riđokosa Elčin i danas misli isto, još se ne zna. Jer u međuvremenu je zgodni, inteligentni i duhoviti Junus snimljen u kompromitujućem položaju sa mladom i lepom koleginicom Beril Varol. A snimci su nastali 9. novembra 2017, na partiju  priređenom povodom premijere romantične komedije "Vreme sreće" u kojoj Elčin i Bariš imaju glavne uloge. 

Kriza je zapravo počela (ili su je drugi uočili) nešto malo ranije, preciznije tokom projekcije filma. Naime, kad je počela da se odvija scena u kojoj se Elčin i Bariš ljube, Junus je napustio salu i vratio se tek kad je scena prošla. Novinari su ga, naravno, odmah po izlasku pitali šta se to dogodilo.

Kliknite OVDE da vidite sliku koja ukazuje na prevaru i pročitate nastavak priče!

PageBreak

"Poštujem Elčin i posao koji radi. I beskrajno joj verujem. Ona je veliki profesionalac. Međutim, bez obzira na to koliko ste obrazovani, prihvatate stavove sredine u kojoj ste odrasli. A ja nisam odrastao u Americi ili Švajcarskoj, i prosto to ne mogu da gledam, što ne znači da u meni postoji ikakva sumnja", objasnio je Junus svoju reakciju na poljubac.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE TURSKI ZAVODNIK, A VOLI SAMO JEDNU ŽENU: evo kako izgleda devojka Omera iz serije "Zaljubljeni neženja" (FOTO)

No, samo sat-dva kasnije snimljena je fotografija na kojoj su on i Beril u nežnoj pozi, a koja očigledno uopšte nije u skladu sa tradicijom sredine u kojoj je odrastao

Tu fotografiju Junus je prokomentarisao: "Beril Varol je moja i Elčinina asistentkinja. Ono što se piše o nama čista je glupost". 

Šta će Elčin da kaže na fotku koja je bila tema popularne emisije "Da ne bude kako nisi čuo" tek ćemo da vidimo.

I da podsetimo: Elčin i Bariš su se upoznala na snimanju "Zaljubljenog neženje", a upravo zahvaljujući jakoj hemiji između njih serija je postala veoma popularna. Uz to su njih dvoje kao par stekli brojne fanove na čije je insistiranje ovog leta i snimljena romantična komedija "Vreme sreće".

Tekst: Milena Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna