Mlada turska glumicaNeslihanAtagul Dogulu (25), Nihan iz serije "Beskrajna ljubav", odlučila je da se godinu dana drži podalje od TV serija, pa  je ove sezone fanovi na malim ekranima neće videti u novoj ulozi. Međutim, to ne znači da lepotica sedi kod kuće dok je njen muž, markantni Kadir Dogulu (35) na setu serije "Očev greh". Ona je pauzu iskoristila za snimanje reklama za poznate brendove, a sada su ona i Kadir dobili ponudu kakva se ne odbija: jedna IT firma ponudila im je oko 900.000 evra za snimanje reklamne kampanje namenje celoj porodici.

PRROČITAJTE JOŠ: ŽENE U TURSKOJ SU POLUDELE ZA OVIM POSLOM: Bali-beg traži kućnu pomoćnicu, a ovo je glavni uslov da vas lepi glumac zaposli (FOTO)

Sličan ekskluzivan posao pre dve-tri godine radili su Beren Sat i njen suprug, pop pevač Kenan Dogulu, a za to su dobili oko 200.00 evra manje od onog što je ponuđeno Kadiru i Neslihan.

Pre toga je dotična firma sprovela obimnu anketu kako bi utvrdila u čiju ljubav njihovi konzumenti najviše veruju. Najveći broj glasova dobili su, pogađate, Neslihan i Kadir!

Nastavnak priče o ljubavi lepe Nihan pročitajte OVDE! 

PageBreak

Lepa glumica je, pišu mediji, oduševljena što će pred kamere ponovo stati sa čovekom koga voli, a s kojim se i upoznala na snimanju serije "FatihHarbije".

PRROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE ROMANTIČNE SLIKE DŽENIFER LOPEZ SA DEČKOM: da li je Džej Lo spremna da se odrekne svog imena zbog ljubavi? (FOTO)

Nešto malo pre toga, gostujući u Azerbejdžanu, Neslihan je otkrila da su zbog napornih i dugih snimanja ona i Kadir željni jedno drugog i da bi bila presrećna da ponovo snima sa njim. 

Želja joj se eto i ispunila, mora da ju je zamislila dok je 20. avgusta duvala u svećice na rođendanskoj torti, na slavlju iznenađenja koje je joj je pripremio, a ko drugi do njen Kadir.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna