Nova ljubavna priča sa seta drma ovih dana turske medije, gotovo kao pre osam godina romansa Halita Ergenča i Berguzar Korel rođena tokom snimanja "1001 noći".

PROČITAJTE JOŠ: NIHAN IZ SERIJE BESKRAJNA LJUBAV OTKRILA TAJNU: zbog ove maske turska glumica nema nijednu bubuljicu na licu (RECEPT)

Ovog  puta akteri su najveći turski zavodnik Ozdžan Deniz (44), Kahraman iz "Sudbine", i desetak godina mlađa Asli Enver. Njih dvoje u Bursi snimaju seriju "Nevesta iz Istanbula", koja zahvaljujući ponajviše njihovoj međusobnoj hemiji i prirodnoj glumi Asli Enver osvaja sve više gledalaca, piše Lepa & srećna.

Ko je bivši dečko koji je prevario lepu Asli - otkrijte na sledećoj strani!

Објава коју дели Özcan Deniz (@ozcandeniz) дана 24. Мар 2017. у 5:27 PDT

PageBreak

Ništa tu ne bi bilo šokantno da Asli nije bila u vezi s turskom muzičkom zvezdom Muratom Bozom, s kojim se upoznala pre dve i po godine na snimanju filma "Moj brat" u kome su igrali s Burakom Ozčivitom. Veza im je bila ozbiljna, dve porodice su se upoznale, pričalo se i o venčanju, i onda pre desetak dana – raskid. Razlog? Murat je svoju dragu prevario sa mladom starletom s kojom se slučajno našao na nekoj kućnoj zabavi.

PROČITAJTE JOŠ: Da li turska zvezda ovo sme da uradi: glumica iz serije "Sudbina" pokazala goli trudnički stomak i šokirala javnost (FOTO)


Објава коју дели Asli Enver (@aslienver) дана 27. Феб 2017. у 3:15 PST

Svi su žalili Asli i patili s njom, a onda je iznenada iz kruga njenih prijatelja procurilo da su se u Bursi Ozdžan i Asli slepo zaljubili jedno u drugo i da to traje oko mesec dana. A onima koji su se dosad divili njihovoj savršenoj glumi sada je jasno da je reč o o stvarnim osećanjima.

Da li će se lepi Kahraman skrasiti pored Asli - otkrijte na sledećoj strani!

PageBreak

Tabloidi dalje tvrde da je Boz nešto slutio, jer je bio ljubomoran zbog ljubavnih scena svoje drage i šarmantnog zavodnika, iako je i Deniz u to vreme bio u vezi sa 18 godina mlađom voditeljkom, koju je, navodno, već ostavio pa čak i prestao da je prati na društvenim mrežama. A kad su paparaci ovih dana Boza zasuli pitanjima o raskidu, pevač je odrezao:"Ne pitajte o Asli!"

PROČITAJTE JOŠ: Emotivan kraj snimanja turske serije "Paramparčad": kakvu tajnu krije raskošan dom porodice Gurpinar (FOTO)

Da li je na pomolu ljubav koja će konačno smirti Ozdžana Deniza, ostaje da se vidi. On je, doduše, deset godina bio u fiktivnom braku koji je sklopio tokom devedesetih u Nemačkoj, a to kao da ga je čuvalo od bračnih aspiracija mladih devojaka koje su se u njegovom životu ređale jedna za drugom. 

I Asli za sobom ima jednogodišnji brak s Birkanom Sokoluom, momkom čiji su se roditelji u Istanbul doselili iz Sarajeva.  

PROČITAJTE JOŠ: Životna priča Jorukhan iz serije "Sudbina": kako sam postala supruga i majka u 40. godini (FOTO)

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & srećna