Kako reaguju devojke kad ih njihov princ zaprosi videli smo bezbroj puta na velikim i malim ekranima. Ali kako  reaguje žena koju muž ponovo zaprosi nakon godinu dana braka zaista retko kad možemo videti, piše Lepa & srećna.

A evo šta je u takvoj situaciji uradila turska glumica Džejda Duvendži (40), Elif iz "Domaćica sa Bosfora", kad se njen muž Bulent Šakarak (40) pojavio u svečanom odelu s ogromnim buketom belih rada, njenog omiljenog cveća, i zaprosio je. 

PROČITAJTE JOŠ: MILION lajkova za ljubavnu sliku Bali bega: glumac Burak Ozčivit u zagrljaju verenice zapalio Instagram (FOTO)

A post shared by Ceyda Düvenci (@ceydadvenci) дана 18. Феб 2017. у 2:41 PST

"S tobom zauvek", rekla je, a fotografiju na kojoj je uparađeni Bulent postavila je na Instagram uz komentar: "Svetlost mojih očiju... Na setu je obukao svečano odelo i u pauzi snimanja objavio "Idem kući da još jednom zaprosim moju ženu". Došao je s cvećem i upitao me "Hoćeš li da se udaš za mene", onako u molećivoj pozi. "Da, dok nas smrt ne rastavi", rekla sam. "Samo s tobom i jedino s tobom do kraja života, svaki dan... "


A post shared by Ceyda Düvenci (@ceydadvenci) дана 16. Феб 2017. у 8:57 PST

KADA ĆE OVAJ ROMANTIČNI PAR DOBITI DETE? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI... 

PageBreak

I da, to se nije dogodilo 14. februara, oni, naime, svaki dan slave Dan zaljubljenih.

Par se venčao u decembru 2015. a sada prolaze kroz veliko uzbuđenje jer će za četiri meseca da stigne njihovo prvo dete, sin kome su tata i mama već izabrali ime Okan Ali. 

PROČITAJTE JOŠ: Za Elif iz serije "Domaćice sa Bosfora" godine tuge i nesreće su prošlost: 2 divne vesti koje su rastopile srce turske glumice Džejdi Duvendži (FOTO)

Njihovu sreću uvećala je i Džejdina šestogodišnja ćerkica Melisa iz braka s Enginom Akgunomu koja je posle dugog lečenja od cerebralne paralize konačno prohodala.


A post shared by Ceyda Düvenci (@ceydadvenci) дана 30. Дец 2016. у 12:16 PST

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna