EVA LONGORIJA BLISTA U NAJLEPŠOJ ODEĆI ZA LETO: Na more ponesite ovu garderobu i bićete super moderni

Eva Longorija je spakovala za Kan najlepšu i najmoderniju odeću: haljine, odelo i top korsete u hit bojama.

Profimedia

Kanski filmski festival je juče otvoren, po 75. put, a sve oči su već uprte u crveni tepih na kojem defiluju filmske zvezde iz celog sveta. Eva Longorija je već osvojila sva srca, jer je za Kan spakovala najlepšu i najmoderniju letnju odeću.

Već pri prvom njenom izlasku ih hotela Martinez, u kojem je odsela, škljocnuli su brojni foto-aparati. Lepa Latina se pojavila u "overzajz" odelu u trendi narandžastoj boji, a njen top je zadnja reč mode - ima providan deo u obliku korseta, dok je na grudima srebrni, isprepletani motiv. U kompletu nisu dugačke pantalone, već kilote do ispod kolena, a na nogama su bledozlatne sandale sa tračicama.

Uveče su sva srca zakucala jače kad se pojavila na crvenom tepihu, u poluprovidnoj crnoj haljini sa bretelama i brojnim volanima, italijanske modne kuće Alberta Fereti. 

Paparaci su je danas uhvatili i u zelenoj modnoj kombinaciji - uskom topu sa "špageti" bretelama i širokim pantalonama, ali i fantastičnoj narandžastoj haljini.

Drugim rečima, za nekoliko sati, Eva je pokazala ono što bi nam bilo sasvim dovoljno za more. Uz dva topa, dva para pantalona, sako i dve haljine, dodajte još šorts i nekoliko majica i - spremni ste za letovanje!

Profimedia Moda za leto 2022 - Kan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna