Kad urednica Voga, slavna Ana Vintur, ne dođe na vašu reviju, red je da se osmehnete i kažete "pa dobro, sigurno nije stigla..." Ali ne i slavni Đorđo Armani. Na upravo završenoj Milanskoj nedelji mode, veliki mag je briljirao sa svojom kolekcijom za jesen 2014. godine (o njoj pročitajte ovde), ali slavna urednica je požurila za Pariz gde se 25. februara 2014. godine nastavlja veliki modni karavan. I zato je propustila veliki događaj!

"Ima takvih koji više vole da prezru reviju Đorđa Armanija i odu za Pariz", prokomentarisao je kreator za konferenciji za novinare posle revije, prenosi portal WWD. "Rekla je da će poslati svoje ljude... hm, kad odete kod zubara, a on vas preda svojim asistentima, kako vi reagujete?", bio je ljut Armani. "Rečeno mi je kako je ona važna i uticajna", nastavio je slavni Đorđo. "E pa možda sam i ja uticajan..."

Za sada je iz štaba Ane Vintur stiglo samo objašnjenje sa prizvukom izvinjenja: "Ana Vintur poštuje Đorđa Armanija i sve što je on učinio za Italiju i modu širom sveta", rekao je njen predstavnik. Da li će ovo biti dovoljno da zataška ratne varnice...? Ostaje da se vidi.