Već nekoliko sezona unazad, glavna zvezda zime je Njeno visočanstvo kardigan, dok ga verno prate vunena haljina, kožne kreacije i ove godine apsolutni hit: oversajzd kaput.

U modi je ležeran, opušten stil pa je najpoželjniji kvalitet svakog odevnog komada da bude što prijatniji, komotniji i širi tako da izgleda kao da ste ga pozajmili od svoje muške polovine.

Vuneni kardigani, široki i u prijatnim, toplim jesenjim bojama dizajneri predlažu da se kombunuju uz uzane, pensil suknje, ali i kožne pantalone mat izgleda. Romantične, vunene haljine u pastelnim nijansama ružičaste, smeđe i mastilo plave bojama možete da nadogradite uz šalove koji bi trebalo da budu dovoljno veliki da sa njima možete da se obavijete tako da izgleda kao da nosite ogroman, vuneni džemper preko.

Kada su u pitanju detalji, ovo je sezona kada što više detalja imate, to ste više u trendu, zato se preporučuje obavezno da nosite i kapu, bilo da je u pitanju vunena beretka ili pletena kapa sa kićankom, ali i šal, i to onaj koji izgleda kao ogromna, vunena kragna.

Neizbežan detalj su rukavice ali i kaiševi, i to tanki, elegantni u jednoj boji uz čiju pomoć možete da naglasite struk, ali i dobijete savršen detalj na vašoj kompletnoj kombinaciji.

Među predlozima u galeriji ćete pronaći i aktuelne modele sa cenama, ali i inspiraciju za efektnu zimsku kombinaciju. 

LepaiSrecna Zima je fantastična prilika da iz svojih ormara izvučete stajliš kardigane, vunene haljine, šalove, kape i rukavice i pokažete koliko ste kreativni. Slojevitost je u modi, pa sebe stilizujte u mekan kašmir, cvetni print i sjajnu kožu.