Jedno od najčešće postavljanih pitanja koje muči dame jeste kako se obući za poslovni sastanak, razgovor za posao i slične prilike. Ako se spremate za službeni put, računajte na to da će vam biti potrebne ne samo "smart" (elegantne) već i "smart casual" (elegantne, ali istovremeno neformalne) modne kombinacije.

Kreatori danas nude brojne varijante koje će vam omogućiti da izgledate profesionalno i ozbiljno, ali da pratite modne trendove i budete originalni u stvaranju sopstvenog modnog izraza.

Bazični elementi koje vam predlažemo su: dva para pantalona (sive i crne), elegantna bela košulja, jednostavan pleteni pulover, kaput s dvorednim kopčanjem i cipele s visokim potpeticama. Sve to možete kombinovati na načine koji odgovaraju vašem modnom ukusu i dostići ozbiljan i profesionalan poslovni izgled.

Ovakve odevne kombinacije možete videti i u asortimanu modne kuće „Tiori“: njihovi modeli za sezonu 2013/14. klasičnog su kroja, a kombinacije koje ćete videti u galeriji slika sigurno će i vama biti inspiracija za odevanje u poslovnim prilikama.

Tamara Sorak

LepaiSrecna Modni spisak jedne poslovne žene za jesenju sezonu 2013. čine: dva para pantalona, elegantna bela košulja, jednostavan pleteni pulover, kaput s dvorednim kopčanjem i cipele s visokim potpeticama.