Crno-bela kombinacija nije više rezervisana samo za formalne događaje, a kreatori su rešili da nam pokažu kako ovaj trend može da izgleda smelo, sveže i moderno. Tkanina u kombinaciji sa kožom, crno-bele pruge i pepito dezen predstavljaju jedne od najzastupljenijih načina nošenja ove dve boje.

Na revijama pojedinih kreatora mogla je da se zapazi i naglašena ženstvenost i sofisticiranost, kroz komade pencil suknji i naglašenih strukova u tkaninama crno-belog dezena. Neki drugi su ovaj trend protkali kroz nešto ležerniji stil, crne kožne pantalone i animal print džempere, dok su treći rešili da naprave kolekcije za apsolutno smele, pa su tako mogli da se primete komadi poput bunde u neobičnoj kombinaciji ove dve boje.

U svakom slučaju ono što je sigurno, kreatori su uspeli u svojoj zamisli da prilagode ovaj trend svakom tipu ličnosti, a u našoj galeriji fotografija možete da pogledate modele koje smo izdvojili samo za vas.

Katarina Pavlović

LepaiSrecna Bili da su u pitanju printovi, haotične linije, šahovska polja ili prugice sigurno je da se crno-bela kombinacija vratila među vodeće trendove u sezoni jesen/zima 2013! Za vas smo izdvojili modne kombinacije koje će sigurno i vama biti inspiracija za nošenje ovog trenda.