Vladavina konzervativne venčanice Kejt Midlton, jednostavnog kroja i dugih rukava, definitivno je prekinuta! Trendovi venčanica za 2014. godinu traže od vas hrabrost, spremnost na modni rizik i kreativnost koja će vaš dan venčanja učiniti zaista nezaboravnim.

Za početak, poigrajte se kolorističkim idejama. Vera Vang vidi sledeću sezonu u najrazličitijim toplim bojama - od nežne nijanse svetlog jorgovana, preko boje kajsije pa sve do prave crvene.

Dužina rukava je sledeći poligon za igru. Uz klasičan korset, na modnim revijama venčanica održanim u oktobru 2013. godine videli smo dosta kratkih rukava ili naramenica koje su toliko široke da malo prelaze i ivicu ramena. Poslednji adut za narednu sezonu je dužina haljine - uz tradicionalnu venčanicu do poda, kreatori predlažu i kraće varijante u kojoj mlada može ponosno da pokaže i obuću koju je izabrala za svoj najlepši dan. Inspiraciju, s potpisom Vere Vang i Keneta Pula, potražite u našoj galeriji slika.

Tamara Sorak

LepaiSrecna Na dan venčanja, mlada je zvezda! Zabavljajte se pri odabiru svoje svadbene haljine, zaboravite ustaljene slike i budite kreativni. Trendovi za 2014. godinu daće vam neočekivane ideje.