Gven Stefani je zaista dama jedinstvenog stila. Prelepa svetlucava haljina modne kuće „Salvatore Feragamo“ u kojoj se pojavila 17. oktobra 2013. godine na gala večeri povodom otvaranja novog Umetničkog centra „Volis Anenberg“ u Los Anđelesu dala je svima odgovor na pitanje – da li je popularna pevačica zaista trudna. Uz stomačić koji se diskretno ocrtava pod metalik resama i njen nezaboravni osmeh, Gven je plenila veselim raspoloženjem.

Igra metalik-sivih resa na Feragamo kreaciji pokala je svima da četrdesetčetvorogodišnja zvezda ne samo prati, već i diktira trendove! Gornji deo haljine sa prednje strane u korenu vrata ima naglašeni detalj od kog ka zadnjem delu kreću dve trake otkrivajući savršena leđa svetske pevačke zvezde.

S obzirom na to da je haljina sama po sebi efektna, Gven se odlučila za minimalan nakit, stavivši samo narukvicu i sitne minđuše sa potpisom Dženifer Fišer. Savršenu platinastoplavu kosu je namestila u ležernu uvrnutu punđu, a šminka je zadržala ono gvenovski – naglašene crvene usne i ajlajner. Lak boje vina još je jedna potvrda da se Gven dopadaju mejk-ap trendovi za jesen/zimu 2013. godine, a pismo-tašna je takođe u metalik materijalu, ali u kontrastnoj bronza nijansi. Osmeh buduće mame je, svakako, najlepši od svega, a u detaljima možete uživati i vi u našoj galeriji slika.

Katarina Pavlović

LepaiSrecna Metalik rese možda su, na prvi pogled, poslednji materijal od kojeg biste sašili trudničku haljinu, ali Gven je dokazala da je to pun pogodak!