Najlepša trudnica koju smo ikada videli, uzdahnuli su mnogi na Londonskom filmskom festivalu kada su ugledali Kejt Vinslet.

U večernjoj toaleti do poda koju potpisuje Dženi Pekam Kejt je na premijeri filma „Praznik rada“ 15. oktobra 2013. godine izgledala jednostavno predivno. Skarletnocrvena boja same haljine naglašava glamur kojim glumica odiše, a ono što je posebno zanimljivo, izabrala je model koji ističe atribute, istovremeno prikrivši kritične delove koje sa sobom nosi drugo stanje. Uglavljeni, blago naglašeni kratki rukavi odličan su okvir za glumičin dekolte, a "V" izrez doprinosi suženju figure.

Za vreme trudnoće naročito važi pravilo „manje je više“ zato je Vinslet akcenat stavila na samu boju, a detalje čine samo svetlucava trakica i kopča ispod grudi ukrašeni Svarovski kristalima. Niska punđa sa par puštenih pramenova u predelu lica i diskretna šminka čine kombinaciju potpunom.

U galeriji slika možete da pogledate kako je Kejt postavila standarde za apsolutnu prefinjenost i eleganciju u trudničkim danima.

Katarina Pavlović

LepaiSrecna Vrhunska elegancija i pored stomaka do zuba! Da je to itekako moguće, dokazala je popularna britanska oskarovka na premijeri novog filma „Praznik rada“.