Neobična odevna kombinacija u kojoj je Olivija Vajld prošetala crvenim tepihom na zatvaranju 51. Njujorškog filmskog festivala je 12. oktobra 2013. godine tema je mnogih modnih magazina. Na projekciju svog novog filma „Ona“, Olivija je došla pantalonama iz kolekcije Majkla Korsa za jesen 2014. u kroju poznatom pod imenom "palaco".

Uz ove faltane pantalone boje peska, američka glumica uklopila je komotnu belu košulju sa zanimljivom predimenzioniranom kragnom, zakopčana do grla. Vrlo šik!

Ovakav izgled američke lepotice podseća na stil sedamdesetih godina prošlog veka i sastoji se od komada koji su vanvremenski, uvek aktuelni. To se naročito odnosi na pantalone, čije ih izuzetno široke nogavice čine veoma ženstvenim. Za razliku od "zvoncarica", "palaco" pantalone šire se već od kukova.

Olivijina kombinacija je zanimljiva i kao kombinacija večernjeg, holivudskog stila ali i jednostavnih, dnevnih boja koje bi dame rado ponele i radnim danom. Presudni glamur ovoj kombinaciji donosi nakit - ogrlica s dužim priveskom koju potpisuje dizajnerka nakita Jael Sonja otmeno ističe već upadljivu kragnu. Tu je i niz narukvica iste kreatorke aksesoara, koja se pak slaže sa pismo-tašnicom u zlatnim i crnim tonovima.

Olivijina kosa isfenirana je blago talasasto i slobodno pada podeljena na razdeljak. Ovaj ozbiljniji retro izgled upotpunjen je manjom količinom šminke, koja tek naglašava kose oči i prirodnu lepotu Olivije Vajld.

Fotografije glumice koje vam mogu poslužiti kao inspiracija možete potražiti u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Pantalone koje su osvojile svet šezdesetih i sedamdesetih godina ponovo se vraćaju u modu. Ketrin Hepbern, Greta Garbo i Marlen Ditrih, kraljice stila dvadesetog veka predstavile su svetu „palaco“ pantalone, a dostojna naslednica ovih modnih ikona je Olivija Vajld, koja je ponela ovaj stil na nov način.