Bele za dan, crne za noć - to je osnovna formula za izbor pantalona koju možete primeniti i ove godine.

Dizajneri se slažu da ženama najlepše stoje ravno krojene pantalone, a one sa falticama trebalo bi izbegavati jer ističu baš onaj deo tela koji najčešće prikrivamo širokim tunikama kada se pojavi malo viška! Za letnji period trebalo bi da imate bar jedne crne za veče, a bele ili pantalone u boji slonovače nosite tokom dnevnih aktivnosti.

Laki materijali, naravno, imaju prednost. U letnjoj kolekciji pantalona prednost uvek dajte kapri modelu koji ističe struk i nosi se isključivo uz ravnu obuću, lepršave pantalone širokih nogavica idealnih za velike vrućine, "buggy" - sportski model sa preklopom na prednjem delu i kaišem koji se vezuje u vidu mašne na struku. Bez obzira koji model izaberete važno je da on bude od lakog materijala, izuzev u specijalnim, večernjim prilikama kad - u prohladnoj noći - možete imati i kožne pantalone! Ili bar od materijala koji podseća na kožu... U galeriji slika ispod teksta pogledajte predloge za moderne krojeve pantalona, kao i kombinacije sa aktuelnim proizvodima i cenama.

Tekst: Ivana Vušković

LepaiSrecna Dnevna varijanta ovog leta podrazumeva lagane materijale i ceo spektar tonova, dok večernju toaletu možete naglasiti i šik kožnim pantalonama, koje su ponovo "in"!