Svako ko je proveo sa njom bar dva sata u istoj prostoriji shvatio je da je glumica Kejt Hadson (34) osoba koja vam se odmah svidi. Puna pozitivne energije, Kejt važi za damu koja toliko zrači da prostor u kome boravi odmah „ogreje sunce”. Zbog osmeha koji osvaja, dobre radne etike i talenta stečenog u starim školama, kako se kaže, Kejt Hadson uspela je da za samo tri godine od obične početnice postane zvezda sa naslove strane Vanity Fair magazina.

Za poslednja tri filma Raising Helen, My Best Friend’s Girl i Bride Wars je po projektu uzela sedam miliona dolara. I pored svega, toliko je neposredna i opuštena da joj nikada nije palo na pamet da uveća svoje poprsje, na primer, ili da ode na operaciju ušiju. Bravo za takav stav!

Mama Goldi Houn pokazala se kao odličan trener za pozitivan stav prema životu! To što je ćerka čuvene glumice Goldi Houn lepa Kejt Hadson nikada nije htela da kapitalizuje na pogrešan način već je našla „oružje” kojim je sama osvajala. 

A kada se ne oseća dobro, voli da kupuje i na sebe stavi gomilu nakita. Kaže da joj to nekako daje pokretačku energiju. "Ja sam hipik u srcu”, ume da kaže  Kejt Hadson koja voli hipi muzičku i modnu scenu... i to je svojevremeno zaista i potvrdila udajom za Krisa Robertsa, pevača grupe The Black Crowes. Pogledajte različita "izdanja" kraljice osmeha u galeriji ispod teksta...

Tekst: Ivana Vušković

LepaiSrecna Razoružavajući osmeh mlade glumice je njen zaštitni znak, kao i pozitivna energija kojom zrači pri svakom pojavljivanju. Plavokosa Kejt već izvesno vreme nije poznata samo kao ćerka slavne Goldi Houn, ona je svoju holivudsku zvezdu izgradila zavidnim talentom.