Australijska glumica Nikol Kidman, uprkos jakoj kiši i hladnom vetru, pojavila se na crvenom tepihu 66. Kanskog festivala 15. maja 2013. godine u lakoj, letnjoj haljini.

Imala je odličan razlog da ostane u ovoj cvetnoj haljini Kristijana Diora, jer je - po ko zna koji put - zasenila sve prisutne dame. Ove godine i članica žirija, Nikol je plenila nežnošću i glamuroznošću. Uz ovu predivnu haljinu uklopila je svedeni nakit i Feragamo pismo-tašnu kao i ružičaste lakovane salonke koje, takođe, stižu iz modne kuće Dior.

Ono što je svima privuklo pažnju na ovoj 45-ogodišnjoj divi jeste neobična frizura. Sa strane zalizana, a gore blago natapirana kosa, zavezana u rep izgledala je veoma neobično, jednostavno ali, pre svega, izuzetno elegantno.  

Ranije tog dana, Nikol se pojavila na koferenciji za štampu u uskoj crnoj haljini sa izrazitim dekolteom, u bordo salonkama. Odlučila se i za blagu, prirodnu šminku i naizgled neobavezno podignutu kosu.

Pogledajte u galeriji haljine i sve detalje koje je Nikol Kidman odabrala za prvi dan Kanskog festivala.

Minja Simić

LepaiSrecna U cvetnoj haljini sa svedenim nakitom i neobičnom frizurom, australijska diva je zasenila mnoge dame na crvenom tepihu 66. Kanskog festivala.