Ako treba izabrati jednu ženu koja ume da se najbolje obuče za Kanski festival, to je Eva Longorija. Ova glumica nikad ne zakaže na "crvenom tepihu" ovog filmskog skupa.

Ove godine, ona je na mediteranskoj obali i kao rediteljka i producentkinja, pa je modnim izborom pokazala kako se prilagođava svojim raznim ulogama.

Za prepodnevni put je odabrala je mini haljinu u poslovnom stilu, u krem-žutoj boji. Široka ramena su asocijacija na osamdesete godine prošlog veka, a dubok "V" izrez naglašava ženstvenost. Eva nosi i kožnu tašnu u boji haljine.

eva longorija 0874504716-min.jpg
Profimedia 

Stigavši u luksuzni Hotel Martinez koji obožava, Eva Longorija se malo osvežila pa zatim izašla u savršenoj kombinaciji u kakvoj slobodno možete da krenete na svadbu. "Pensil" (na engleskom, olovka) suknja od srebrnih šljokica seže do risa, a u nju je uvučena bela poluprovidna bluza od muslina, šivena na preklop.

eva longorija 0874559373-min.jpg
Profimedia 

Kombinaciju upotpunjuju bele salonke i predivna dijamantska ogrlica, u kompletu sa narukvicama i prstenjem.

Noć u Kanu se završava sve češće u - "golim" haljinama.Eva Longorija nije izuzetak, a njoj takvi modeli zaista fenomenalno stoje. Preko grudi, stomaka i drugih "strateških" mesta je raspoređen triko od likre u boji kože, dok su dekolte, ruke i noge prekrivene jedva vidljivim tilom sa ukrasima od srebrnih šljokica.

eva longorija 0874682328-min.jpg
Profimedia 

Takve haljine su veoma zahtevne u pogledu ženske figure, pa vam savetujemo da pogledate i neke malo jednostavnije, ali takođe vrlo pogodne za svečane prilike - u galeriji slika. Pročitajte i gde su se okupile najprovokativnije obučene dame našeg šoubiznisa i kulture.

Profimedia Najmodernije boje i krojevi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.