Eva Longorija je debitovala kao rediteljka, ali uz ovu vest koja je obišla svet, modni portali objavljuju i slike najnovijeg modnog izdanja lepe glumice.

Ona se pojavila na ostvaranju Međunarodnog latinoameričkog filmskog festivala  u fantastičnoj crnoj haljini koja ističe najlepše na njoj, a istovremeno prikriva "nezgodne" tačke koje muče mnoge žene.

Haljina ima dva dela i prvi je krojen kao jednodelni kupaći kostim sa dubokim "V" izrezom. On se nastavlja u široke bretele koji dosežu iza vrata i sašiven je od neprovidnog crnog materijala. Preko njega je fantastično urađena haljina od crnog tila, koja dozvoljava da se vidi ceo dekolte i blago je "uhvaćena" u struku. 

eva longorija 0780808646-min.jpg
Profimedia 

Ima i jednostavnu kragnu, što je podsetnik na aktuelne "haljine-košuljice", ali uopšte nema kopčanje.

Donji deo je isečen visokim šlicem na levoj strani, ali materijala ima dovoljno tako da se noga vidi samo kad Eva koketno iskorači radi poziranja. Asimetrija haljine može da prikrije i eventualni višak kilograma, baš kao što i poluprovidni rukavi mogu da maskiraju nešto punije ruke kod nekih dama.

eva longorija 0780720445-min.jpg
Profimedia 

Longorija je uklopila haljinu sa jednostavnim crnim sandalama sa platformom Kristijana Lobutina, a od nakita nosi dijamantske viseće ogrlice i srebrno prstenje. Pogledajte i druge Evine modne kombinacije u galeriji slika!

Profimedia Lepa glumica uživa u modi, a njene izbore prati ceo svet.

Tekst: Lepa&Srećna