Ko ne voli lepu odeću koja izgleda atraktivno, kvalitetno i skupo? Ovakav stil odevanja potajno priželjkuje svaka žena, ali im često ostaje nedostižan san samo zbog zablude da izgledati luksuzno mora da znači i plaćati svaki komad nekoliko stotnina evra i nositi samo brendirane stvari.

Dame koje modu drže u malom prstu usavršile su stilske trikove pomoću kojih izgledaju "skupo" čak i u sasvim običnim komadima koji ne koštaju puno, ali se lako uklapaju uz sve i iznose se "za sve pare".

Ovo je pet najboljih stilskih trikova zbog kojih ćete izgledati "kao milion dolara".

1. Savršena bela košulja

Besprekorno bela košulja dobrog, klasičnog kroja smatra se jednom od definicija luksuza. Neka bude uvek savršeno čista i ispeglana i sigurno će dati notu lukuza vašoj odevnoj kombinaciji. Nosite je uz klasične pantalone ili suknju, ili moderne zvoncare, a upotpunite izgled diskretnim nakitom...

2. Bež od glave do pete 

Ima nečeg neverovatno elegantnog u neutralnoj paleti boja, a kada se od ovih nijansi sklopi cela odevna kombinacija, rezultat je neviđeno luksuzan izgled.

3. Dobar kaput

Ovo je komad na kojem ne treba štedeti, jer tokom hladnih meseci može da nosi celu odevnu kombinaciju. Kaput je prvo što će svako primetiti gde god se pojavite, a prilikom kratkih izlazaka možete ga iskoristiti i da sakrijete ostatak garderobe kada niste zadovoljni odećom koju ste obukli. Kamel nijansa uvek je pun pogodak ako želite da ostavite utisak dame koja puno ulaže u svoj garderober, dok je beli kaput definicija skupog stila.

4. Kvalitetne tkanine

Osim kroja i boje, treba obratiti pažnju i na materijal odeće koju kupujete. Tkanina poput svile doneće luksuzan izgled vašem stajlingu, koju god boju da izaberete. Kako bi vam trajala što duže, odeću od svile održavajte pravilno i tretirajte proizvodima namenjenim delikatnim tkaninama.

5. Vodite računa o aksesoarima

Nije važno koliko koštaju, kod modnih dodataka je najvažnije da "ne vrište" i ne odudaraju previše, već da budu svedeni. Birajte klasične torbe jednostavnih boja sa minimum detalja, a kada je reč o nakitu, vodite se onom čuvenim: Manje je više.

Dodatni savet: Nije važno šta je u trendu, već šta vam dobro stoji

Garderobu nikad ne treba birati prema trendu, već treba kupovati ono što pristaje vašem obliku tela i laska figuri. Takva garderoba ističe ono najlepše na vašem telu, a ima moć da prikrije poneki nedostatak ili višak.

Pročitajte i savršena jakna Jelisavete Orašanin koju sve žene žele.

Tekst: Biljana Stankovac

 Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije Kurir TV