Kožne pantalone i njihove verzije od raznih veštačkih materijala ne silaze sa glavnog "radara" mode. Nose se u različitim stilovima, bojama i dužinama već nekoliko godina, pa su i ove sezone glavni hit.

A kad ih na Instagramu ponese i Anina Bing, znate da je krajnje vreme da nabavite i vi jedne kožne pantalone za sebe.

Anina je jedna od prvih modnih influenserki na svetu, a prati je više od milion ljudi. Voli jednostavnost, a ume da napravi "čudo" od običnih stvari. Baš je takva i kombinacija crnih kožnih pantalona i bele rolke, koju kaže da ovih dana nosi "na repeat".

Nekada su kožne pantalone imale onu "rokersku konotaciju" i nosile su ih buntovnice. Sad je sasvim u redu da ih obučete za posao, sport, izlazak, okupljanje s prijateljima ili porodicom, samo ih uklopite na odgovarajući način.

Ako odaberete legings, neka gornji deo - majica ili duks - budu nešto duži, a uz ravne, šire modele, možete da nosite čak i svilene bluze i tanku trikotažu ili običnu belu majicu i sako.

kozne pantalone.jpg
Promo / Abercrombie 

Pazite kad uklapate sako ili jaknu - ako i oni budu od kože, rizikujete da izgledate kao da ste upravo sišli sa motora. Radije odaberite kontrastnu teksturu i poigrajte se veštačkim krznom ili vunom. Pogledajte i koji su najpopularniji sakoi ove sezone, a u galeriji pronađite inspiraciju za modne kombinacije u stilu "tihog luksuza".

Instagram / la_nadia Kombinujte bež, braon, tamnosivu, teget, maslinastozelenu i bordocrvenu boju.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce