Modne kolekcije za proleće i leto 2023. godine prepune su teksasa - to je materijal koji se nosi u svim prilikama i kombinuje na najrazličitije načine. Najveći hit mode je "dabl denim", što znači da gornji i donji deo bude od teksasa.

I dok uz jaknu ili košulju uvek možete da uklopite farmerke, super trendi influenserke sve su nabavile midi suknje od teksasa.

One se nose uz majice, košulje sa prugicama, "biznis" ili "kežual" sakoe, a od obuće su aktuelne patike, "Meri Džejn" cipele ili baletanke. U hladnijim danima ovog proleća, trendseterke su sa uživanjem nosile i čizme uz ovu zanimljivu suknju.

moda teksas suknja 2.jpg
Youtube / Casie Olufemi 

Najpopularniji model na prednjoj strani ima visoko izrezan šlic. Međutim, ako se to ne uklapa uz vaš stil, slobodno odaberite varijantu u kojoj je taj šlic popunjen "cviklom" od teksasa, bez obzira na njegovu nijansu.

Moderni su i detalji poput rašivenog poruba, bočnih šliceva ili pantljika od teksasa kojima se suknja vezuje u struku.

Najklasičniji modeli imaju jednostavno kopčanje rajsferšlusom i metalnim dugmetom na pojasu, poput farmerki. Ako želite da budete moderni za "male pare", preradite stare farmerke uz pomoć jednostavnog uputstva u videu na dnu teksta.

Promo / Macys, Youtube / Tamara Kalinic Sa šlicem ili bez, sa pojasom ili bez njega...

Prethodno pogledajte i modele suknji u galeriji - u različitim bojama i varijacijama!

Tekst: Lepa&Srećna