Stilisti savetuju da sa dolaskom lepog vremena zaboravimo na braon i crnu boju i okrenemo se živim, upečatljivim bojama koje će lako svaku kombinaciju učiniti posebnom. Da je ove godine neon zelena boja glavni hit proleća potvrdila je i Dženifer Lopez koja se pojavila na premijeri filma "Air" u režiji njenog supruga Bena Afleka.

"Želim da kažem da ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez ljubavi i podrške moje supruge, koja mi znači više nego išta na svetu. Želim da ti kažem hvala. Volim te. Ti si fantastična, ti si neverovatna, ti si divna, draga, veličanstvena i volim te", rekao je zaljubljeni glumac svojoj dragoj koja je zablistala u haljini italijanskog dizajnera Antonija Grimaldija koja nije iz najnovije kolekcije, ali je vesnik trenda koji dolazi.

Modni eksperi savetuju da ove godine nosimo jarke, neon boje i u dnevnim i u večernjim varijantama. Ipak, savetuju da preko dana nosimo jedan komad ili detalj u jarkoj boji.

Najmodernija boja za proleće 2023
Profimedia 

Ukoliko želite da budete moderni na poslu, stručnjaci savetuju sakon u neon zelenoj boji, koji odlično ide uz sve pastelne nijanse. 

Što se tiče večernjih izlazaka možete da nosite i celokupnu kombinaciju u neon nijansi, ako ste dovoljno hrabri.

Ako volite da pratite trendove, onda u narednim mesecima u svoju garderobu osvežite nekim veselim odevnim komadom, zašto da ne i cipelama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna