Greše svi koji kažu da Kejt Midlton ima monopol nad modom u Evropi, jer još jedna kraljica pretenduje na tron stila i elegancije. To je španska vladarka Leticija koja je majstor da spoji naizgled nespojivo.

Lepa supruga španskog kralja Filipa ume da nosi najluksuznije brendove, ali i haljine dostupne srpskim ženama na svakom koraku. Jedna je od onih koji i prate modu i diktiraju svetske trendove, pa i ovog puta "prepisujemo" od nje.

Leticija već petu godinu zaredom nosi romantičnu koktel-haljinu francuske marke "Sandro". Reč je o modelu koji u gornjem delu prati liniju tela, dok duboki "V" izrez i linije koje ga prate naglašavaju struk.

kraljica leticija
Profimedia 

Donji deo je plisiran, ali ne odstoji mnogo od tela, što je odličan način da se isprati trend bez rizika da se pokvari silueta. Leticija ne beži od nabora i to je nedavno pokazala bogatom roze suknjom kakvu bi malo koja žena smela da obuče.

Većini bi duga suknja krojena u "polugloknu" dodala barem 5-6 kilograma. Međutim, španska kraljica uvek vodi računa o tome da se ne naruši odnos volumena gornjeg i donjeg dela.

kraljica leticija 0753302602-min.jpg
Profimedia 

Tako uz svilene nabore suknje ide i lepršava mašna na bluzi, dok sa"pencil" suknjom od bogatog brokata kombinuje džemperić od tanke trikotaže. 

kraljica leticija kralj filip 0751685801-min.jpg
Profimedia 

Sada je "sandro" haljina najavila i jedan od trendova koji će vladati 2023. godinom, a to je - zelena boja. Još od prošle godine sa Instagrama se "ne skida" maslinasta, još je popularna i "otrov" zelena, a za nastupajuću sezonu se sprema "šartrez" - sveža nijansa između žute i zelene.

Prve januarske revije su posvećene visokoj modi, ali o bojama koje će biti aktuelne, one će vam reći sve. Zavirite u našu galeriju slika i spremite se za trendove što pre!

Profimedia Top trend za 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna