Kejt Midlton je odlučila da osvoji Ameriku njenim oružjima - jednostavnošću, spontanošću i osmehom. Princeza je došla s princom Vilijamom u posetu Masačusetsu, gde su njih dvoje po prvi put posle smrti kraljice Elizabete. Kejt je, dakle, prvi put ovde kao princeza. 

Nije se, ipak, odlučila za glamur i kraljevsku odeću, već za najjednostavnije poslovne kombinacije. Stigla je u teget odelu, a zatim se brzinski presvukla u kariranu haljinu i zeleni kaput. 

Veče je završila u crnim pantalonama i jarkoplavom sakou, a ostala je verna svom uobičajenom modelu jednostavnih salonki. Vilijamova supruga je imala i jednostavnu frizuru - obične, malo opuštene lokne. 

kejt midlton 0741483351.jpg
Profimedia 

Posle zvaničnih susreta, njih dvoje su veče proveli na utakmici, a svi su primetili koliko je opuštena. Sedela je blago raširenih kolena, smejala se i slikala sa okupljenima, čak se i prisno oslonila na Vilijama jednom rukom što nije njihov običaj.

Svi kažu da je briljirala ovim izborom i da će Megan Markl da pukne od besa. Tri modne kombinacije u jednom danu i princeza opuštenija nego ikad - pobeda u Meganinoj domovini.

kejt midlton 0741511237.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna