U životu i garderoberu Džidži Hadid više nema mesta za uske pantalone! Modni trend za jesen 2022. koji je osvojio sve piste i popularne Instagram profile, kao i ulice fashion prestonica glasi - široke nogavice, po svaku cenu.

Supermanekenka već neko vreme insistira na modi širokih pantalona, premda ima figuru zahvaljujući kojoj može da nosi štagod poželi. Međutim, kao da je zaboravila i helanke i "skini" džins. Ne samo da nosi komotne farmerke, ponekad malo iscepane a ponekad ukrašene kargo džepovima, već je sad pokazala i model koji se može nositi na posao.

Braon pantalone od laganog materijala, uredno prepeglane ivice, pravi su hit koji bi trebalo uvrstiti u garderobu za jesen i zimu. Široke falte daju dovoljno prostora da u njima udobno sedite čitavog dana za računarom.

dzidzi hadid  0729675615.jpg
Profimedia 

Boja čokolade je top trend za nastupajujuću sezonu. U sličnoj boji su i ultramoderne mokasine sa nešto grubljim đonom, kao i tašna koju Džidži nosi preko ramena. Izuzetno je zanimljiv i njen izbor boja i ostatak kombinacije.

Uprkos relativno strogom kroju pantalona, deluje vrlo mladalački jer je umesto džempera obukla duks u mint boji. Desenirana košulja je, opet, u poslovnom stilu, pa je izgled zgodne manekenke pravo osveženje.

Kako kombinuje druge modele širokih pantalona i farmerki, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Modna inspiracija - široke pantalone

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna