Dženifer Aniston (53) je miljenica američke publike, i čini se da glumica ne može da uradi ništa što bi tu činjenicu promenilo. 

Talentovana komičarka, svetsku slavu stekla je ulogom Rejčel u hit seriji "Prijatelji", a žene širom sveta saosećale su se sa njom kada ju je Bred Pit napustio zbog Anđeline Džoli. Od tada je prati epitet "nesrećna u ljubavi", ali to glumicu ne sprečava da izgleda najbolje što može. Tome doprinosi njena savršena liniju koju duguje pre svega zdravoj ishrani koja se zasniva na povrću i ribi, ali i svakodnevna fizička aktivnost.

Stil Dženifer Aniston je još jedna stvar zbog koje je dame obožavaju. Nijednom nije razočarala na crvenom tepihu, a prepoznatljiva je po modelima jednostavnog kroja. Ipak, svaka odevna kombinacija atraktivne glumice odiše posebnim, njoj svojstvenim šikom. Dženifer retko eksprimentiše sa imidžom i uvek se drži proverenih komada, a to joj stoji savršeno. Na ulicama Njujorka pojavila se u jednostavnoj kombinaciji i ponovo uspela da izmami komplimente. 

Stil Dženifer Aniston
Profimedia 

 U jednostavnoj majici i farmerkama visokog struka, koje vizuelno izdužuju noge i čitavi figuru, i gležnjačama Dženifer je izgledala besprekorno.

Stil Dženifer Aniston
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna