Tekst: Promo

„Nebo plavu” sesiju za sezonu proleće-leto 2022. kreirao je berlinski fotograf Dan Beleiu, koji je nedavno radio i za španski „Vogue”, Dior i Zaru.

ccc2.jpg
Promo 

Zahvaljujući fotografijama snimljenim iz različitih perspektiva, kampanja odiše dinamikom, optimizamom i radošću. Energija modela i aksesoari korišćeni u stajlingu inspirišu nas na prolećne promene u našem ormaru.

CCC_5904248387136_02M.jpg
Promo 

Nova kolekcija obuhvata ravne sandale sa tamnim đonom, koje se odlikuju ukrasnim kopčama u nijansama crne, zelene i neon roze.

ccc4.jpg
Promo 

Pravougaone tašne u retro stilu, sa dezenom od reljefne kože i ukrasnom kopčom dostupne su i u nijansama aperol spritz-a i espresa.

S druge strane, torbe na pletenim lančićima, u boji pomorandže biće odlične za zabavu u letnjoj bašti.

ccc5.jpg
Promo 

U liniji za muškarce, lajtmotiv je bio elegantan stil jaht kluba. Teško je zamisliti prazničnu sezonu bez mokasina - ravnih sandala i patika na pertle. Prema letnjem kodeksu oblačenja, u kancelariji - crne aktovke zameniće one u nijansi mlečne čokolade.

ccc3.jpg
Promo 

Deca će uživati u raznim modelima kao što su minimalističke sandale sa širokim, udobnim kaiševima u nijansi žvakaće gume, crne ili prirodne kože.

Tu su i sandale sa motivom medvedića, patike sa mekim i stabilnim đonom koje se lako obuvaju zahvaljujući praktičnoj čičak traci. Za devojčice - u nijansi trešnje, a za dečake - tamnoplava.

uuu.jpg
Promo 

Lasocki kolekcija dostupna je u CCC prodavnicama širom Srbije.