Dame s dvorova uvek su glavna tema posle svakog događaja zbog njihovih modnih odabira. Uvek se nameće pitanje da li moraju da poštuju stroge kraljevske protokole. Poznato je da su pripadnice kraljevskih porodica u obavezi da nose čarape i paze na odabir tkanine. Poželjni su čvrsti materijali koji lepo oblikuju ali se na njima ne ocrtava telo previše.

Takođe, uske suknje od čvrstih materijala sprečiće lepršanje i previše otkrivanja tela. Zbog svega toga mnoge je iznenadilo kakvu je haljinu ponela, po mišljenju mnogih najbolje obučena žena na svetu, španska kraljica Leticija.

Možda kritike ne bi bile tako oštre da povod nije obeležavanje 500. godišnjice smrti Antonija de Nebrije, slavnog španskog humaniste, filologa i leksikografa.

Crna, haljina do kolena izgledala je nenametljivo, ali izrez sa prednje strane haljine bio je po mišljenju mnogih neukusan.

"Previše dubok šlic za nekoga s njenom titulom", "Da li je ona kraljica ili glumica? zašto stalno pokazuje noge?', "Ovakva haljina za obeležavanje godišnjice smrti je loš izbor. Što je previše, previše je",  samo su neki od negativnih komentara na račun kraljice Leticije..

Profimedia Obeležavanje 500. godišnjice smrti Antonija de Nebrije, slavnog španskog humaniste, filologa i leksikografa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna