Ana Vintur je jedna od najmoćnijih žena modnog sveta, pa ako ona nešto aminuje kao modni trend, to se ne dovodi u pitanje. Urednica "Voga" godinama neguje prepoznatljiv stil: strogi, ravno ošišani bob s gustim šiškama i sunčane naočare koje gotovo nikad ne skida, ženstvena odeća, a verna je i jednom modelu čizama.

Poznata urednica koje je poslužila kao inspiracija za film" Đavo nosi Pradu" uvke bira klasičan model čizama - do kolena, sa stabilnom visokom potpeticom, zmijskog dezena.

Iako vam se može učiniti da ovaj dezen nije lak za kombinovanje Ana Vintur dokazuje suprotno. Ona ih ima u bezbroj varijanti i kombinuje uz duge haljine različitih dezena - dakle šareno i šareno ipak ide zajedno. Cvetići, kocke, geomtrijski oblici sve izgleda šik kada se kombinuje uz ovakve čizme. Ana Vintur je godinama verna svom stilu i svima preporučuje da kada je u pitanu moda, ostanu svoji.

“Neka vaš stil bude originalan. Stvarajte svoj modni stil i nikad nemojte slepo pratiti trendove. Jako je važno da se dobro osećate u onome što nosite”, rekla je jednom prilikom Ana Vintur.

Profimedia Ana Vintur isti model čizama godinama nosi

 Izvor: Lepa&Srećna