Tekst: Promo

Aksesoari trebaju biti praktični i funkcionalni detalji uz pomoć kojih upotpunjujemo određeni izgled. Garderoba, šminka i frizura predstavljaju obavezne stvari, ali ono na šta takođe treba obratiti pažnju, a dešava se često da se baš to zaboravi, jesu sitni detalji koje dama stavi na sebe. Predstavljamo vam neke od ručno rađenih modela torbi i nakita uz koje će svaki Vaš korak biti primećen i niko neće ostati ravnodušan.

Ženska crna torba je, kao i mala crna haljina, must have za svaku damu. Njene dimenzije su 42 x 39 x 10 cm, čvrsta je, moderna i prostrana, pa u nju mogu stati mnogobrojne neophodne stvari. Pomalo retro, iz mode 80-ih, vrlo dobro prati svaki vaš stajling i ide u korak sa vremenom. Ne čekajte i poručite je jednim klikom OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozovite 011/442 0502 svakog radnog dana.

zenska crna torba
Promo 

Još jedna retro torba dimenzija 34x 35 x 10 cm ispuniće vaše potrebe. Sa ovakvom torbom spremni ste za svaki izlazak, šetnju ili sastanak. Poručite je OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

retro torba
Promo 

Ogrlica Murano Navy blue Heart upotpuniće vaš izgled i doprineti tome da se izdvajate iz mase. Urađena je od murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa, a tehnika izrade ovog priveska zove se Milion cvetova tj "Milion Flores". Njena dužina je 20 cm, a za samo 490 rsd može biti vaša. Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

ogrlica plavo srce
Promo 

Purple Lady ogrlica napravljena je od eko kože, posrebrene žice, finog kamena i metalnih nastavaka u obliku kapljice. Uklapa se sa odećom svakog godišnjeg doba i prikladna je za svakodnevno ili poslovno nošenje. Njena dužina je 45 cm, a osobi koja je nosi daje lični pečat. Možete je poručiti OVDE po ceni od 1.199 rsd ili pozvati 011/442 0502 svakog radnog dana.

ljubicasta ogrlica
Promo 

* Svi neseseri i torbe napravljeni su od eko kože, a nakit je upakovan u pažljivo odabrane kutije koje se

slažu sa modelom.
** Svi proizvodi imaju garanciju 6 meseci, a celokupan asortiman pogledajte OVDE.