Nakit krasi svaku ženu i osvežava njenu odevnu kombinaciju. Bilo da ste u poslovnoj ili ležernoj kombinaciji, nakit je pun pogodak jer daje vašem stilu lični pečat. Predstavljamo vam neki od modela unikatno rađenog nakita koji osvaja dame širom zemlje.

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Ako volite da budete sofisticirane, ovaj model je za vas. Ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Mogu biti odličan izbor za posebne prilike, a po ceni od 490 rsd poručite ih jednim klikom OVDE ili pozovite 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Ručno rađena narukvica od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića je nešto bez čega nećete moći zamisliti večernji izlazak. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit, poslovni, večernji, šik, praznični. Komad ovakvog nakita na vama i nijedan vam više neće biti potreban!

Ova narukvica je ljubičaste boje sa crnim duguljastim kamenom. Narukvica je upakovana u finu, elegantnu kutiju pa može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Poručite ovaj elegantan komad nakita OVDE po ceni od 1.099 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Narukvica boje kože sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom neće vas ostaviti ravnodušnom. Takođe može da se podešava kako vama odgovara oko ručnog zgloba. Ovu prelepu i nežnu narukvicu možete poručiti OVDE ili putem telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 1.099 rsd.

Ako ste ljubitelj kompleta i volite da vam se nakit slaže, imamo par predloga za vas. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Svaki komad ovog nakita daje vašoj odeći posebnost i unikatan sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke.

Ovaj komplet ogrlice i narukvice Dark Night rađen je od crnog pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ove ogrlice je 15 cm. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Frida komplet SNOW QUEEN inspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ove ogrlice je 45 cm i kada je stavite oko vrata, tačno je do dužine vašeg stomaka. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta. Može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

* Celokupnu ponudu nakita i ostalih proizvoda možete pogledati OVDE.

Tekst: PROMO