Poludrago kamenje je zaista dar prirode. Obogaćeno plemenitim svojstvima koji pozitivno utiču na osobu koja ih nosi, podiže raspoloženje, energiju, imunitet, pomaže nam da zračimo pozitivnom energijom i tako privlačimo istu ka nama. Nakit od poludragog kamenja je vrlo elegantan, sofisticiran i luksuzan, i kao takav upotpuniće vaš celokupan outfit i dati posebnu notu elegantnosti.

Minđuše Midi White neophodan su komad nakita. Sačinjene su od belog korala (dragulja mira, radosti i uživanja u životu) oplemenjenog Swarovski kristalom, draguljem čistog luksuza. Veoma sofisticirane, srednjeg formata. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 790 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

Žene kojima je potrebna emotivna, fizička i intelektualna ravnoteža, to mogu postići uz pomoć prelepih Midi Purple minđuša koje su sačinjene od purpurnog ahata oplemenjenog Swarovski kristalom. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 790 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

Ako pak želite da prestanete samo da sanjarite o ljubavi, boljem životu ili poslu, onda su MidiTurquoise prave minđuše za vas! Sačinjene od tirkiznog žada, dragulja koji ostvaruje snove i čini stvari mogućim i Swarovski kristala, dragulja čistog luksuza, definitno su komad nakita koji vam je potreban. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 790 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

Narukvica city nude je od dragulja rodonit (dragulj emotivne ravnoteže, neguje ljubav i humanost i potpomaže dosezanju najviših potencijala) i možete ja naručiti OVDE po ceni od 1.590 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

*Svaki komad nakita dolazi uz karticu o vlasništvu dragulja i uz vrećicu za čuvanje.

Celokupan asortiman pogledajte OVDE i odaberite vašu omiljenu kombinaciju!

Tekst: PROMO